Ook zin gekregen om bij SNT te leren koken of bakken?
Koekjes, taart, brood, chocolade, botercrème, suikerwerk ... Het is bij Bake Off Vlaanderen allemaal aan bod gekomen. Heb je ook met zoveel goesting naar al dat lekkers gekeken? Jeuken je handen om aan de slag te gaan met bloem, boter en suiker? Maar hoe begin je daar nu aan?
Tijdens de cursussen Bakken voor beginners en voor gevorderden leer je stap voor stap de lekkerste patisserie en de beste broden te bakken.
Inschrijven? Haast je want de plaatsjes zijn beperkt!
In de lessen Italiaans koken bij SNT ontdek je de veelzijdigheid van de Italiaanse keuken. De gerechten in het koudere noorden zijn rijker en vetter dan in het warme zuiden. De zuidelijke olijfolie wordt in het noorden vervangen door boter of reuzel en de pasta maakt plaats voor romige risotto, polenta met stoofpotjes of heerlijke maaltijdsoepen.
Ga mee op culinaire reis en ontdek de Italiaanse keuken in al haar facetten.
Neen, het is geen konijneneten. Zelfs sterrenchefs pakken uit met de heerlijkste vegetarische menu’s. Bij SNT bereiden de cursisten Vegetarisch koken elke week een volledig menu om duimen en vingers bij af te likken. Met groenten, peulvruchten, noten en zaden kan je heel wat lekkers maken. En zonder dat je het beseft, kook je zelfs vegan!