Locaties

Begijnhof

27 maart 2023 7373

Info en inschrijvingen

SNT-secretariaat
Arsenaalstraat 4
8000 Brugge
Bekijk openingsuren hier.

Je kan ook telefonisch inschrijven via 050 44 11 40 - betaling via overschrijving - of online (niet voor NT2).

Bereikbaarheid

  • Te voet.
  • Met de fiets: mede door het unieke lussenplan van de stad Brugge - het tweerichtingsverkeer voor fietsers in éénrichtingsstraten - kunnen zowel de cursisten van binnen de ring als die van buiten de ring en van de omringende deelgemeenten zeer vlot de lokalen in het Begijnhof bereiken.
  • Openbaar vervoer: het station van Brugge, op een boogscheut van SNT (7 min. te voet), vervult een spilfunctie voor het openbaar vervoer met de bus en de trein.
  • Met de auto: ideale rechtstreekse verbindingswegen met de A17, E40 en A10. Goedkoopst parkeren: in de betaalparking Katelijne (250 plaatsen) aan Ibis/Novotel in de Katelijnestraat op 200 m van SNT tegen SNT-cursistentarief van € 0,40/uur. Cursisten die denken ooit gebruik te maken van de parking Katelijne tegen cursistentarief kunnen best zo snel mogelijk hun Pcard+ aanvragen. Ze moeten dit doen via registratie op de website: www.pcard.be Op 7 min. wandelafstand is er de parking aan het station (1500 auto's).

Ligging

SNT Begijnhof

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers

De lokalen bevinden zich op de benedenverdieping. Weliswaar is de weg naar het gebouw een kasseiweg. Niet alle rolstoelgebruikers kunnen hier vlot over.

Mijn cursusmand

Er zitten momenteel geen cursussen in je mandje.