Locaties

Arsenaalstraat

Arsenaalstaat2

Bekijk openingsuren hier

Bereikbaarheid

  • Te voet: op minder dan tien minuten stappen van het station van Brugge.
  • Met de fiets: mede door het unieke lussenplan van de stad Brugge - het tweerichtingsverkeer voor fietsers in eenrichtingsstraten - kunnen zowel de cursisten van binnen de ring als die van buiten de ring en van de omringende deelgemeenten zeer vlot de school in de Arsenaalstraat bereiken.
  • Openbaar vervoer: het station van Brugge, op een boogscheut van SNT (7 min. te voet), vervult een spilfunctie voor het openbaar vervoer met de bus en de trein.
  • Met de auto: ideale rechtstreekse verbindingswegen met de A17, E40 en A10. Goedkoopst parkeren: in de betaalparking Katelijne (250 plaatsen) aan Ibis/Novotel in de Katelijnestraat op 200 m van SNT tegen SNT-cursistentarief van € 0,40/uur. Cursisten die denken ooit gebruik te maken van de parking Katelijne tegen cursistentarief kunnen best zo snel mogelijk hun Pcard+ aanvragen. Ze moeten dit doen via registratie op de website: www.pcard.be.
    Op 7 min. wandelafstand is er ook de parking aan het station (1500 auto's).

Ligging

Arsenaalstraat 4, Brugge
Straatkant vanaf kant Begijnhof
Straatkant vanaf Katelijnestraat

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers

Gebouw Arsenaalstraat 4: Neem de ingang zonder trap in de Arsenaalstraat. Er is er een rolstoellift die door de mensen van het secretariaat kan bediend worden.
Gebouw Academie: Enkel de lokalen op de gelijkvloerse verdieping zijn toegankelijk.

Mijn cursusmand

Er zitten momenteel geen cursussen in je mandje.