Locaties

Langerei

Langerei 26

Info en inschrijvingen

SNT-secretariaat
Arsenaalstraat 4
8000 Brugge
Bekijk openingsuren hier.

Je kan ook telefonisch inschrijven via 050/44 11 40 - betaling via overschrijving - of online (niet voor NT2).

Bereikbaarheid

  • Gemakkelijk te bereiken via de Ring!
  • Te voet bereikbaar vanaf Fort Lapin (gratis parkeren).
  • Gemakkelijk te bereiken per bus! (halte op 30m: Snaggaardbrug). Dienstregelingen De Lijn.

Ligging

Langerei 26, centrum Brugge

Bereikbaarheid algemeen

  • Te voet: op 1 km van het centrum van Brugge is onze lesplaats in de Langerei heel centraal gelegen.
  • Met de fiets: mede door het unieke lussenplan van de stad Brugge - het tweerichtingsverkeer voor fietsers in éénrichtingsstraten - kunnen zowel de cursisten van binnen de ring als deze van de omringende deelgemeenten zeer vlot deze lesplaats bereiken per fiets. Speciale fietsentoegang via Collaert Mansionstraat 24.
  • Openbaar vervoer: het station van Brugge met aansluitende busverbindingen naar de lesplaats. Halte net aan de lesplaats. Zie hierboven. Voor wie aan het station de auto parkeert, is de gewone lijnbus (met drie medepassagiers) gratis.
    Stad Brugge biedt bovendien ook een gratis shuttlebus aan. Deze rijdt vanaf het station doorheen het centrum en passeert onze lesplaats aan de Langerei. Er is om de 20 minuten een bus heen en terug. Meer informatie over het traject vindt u hier terug: https://www.brugge.be/shuttlebus. De volledige verplaatsing vanaf het station naar de Langerei duurt nog geen 20 minuten.
  • Met de auto: de Langerei sluit aan op de Ring (R30), de ideale rechtstreekse verbindingsweg met verdere aansluiting naar E403, N31, N32, N397, N50, N337, N9, N374, N376, N371, E40 en A10. Er is (betalende) parkeergelegenheid in de Langerei en omgeving. Wie bovengronds wil parkeren aan het voordelig tarief van 5 euro per dag, moet zich hiervoor laten registreren in de Parkeerwinkel, Huis van de Bruggeling.

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers

Neem de ingang Collaert Mansionstraat 22, Brugge. De lokalen bevinden zich op de gelijkvloerse verdieping.

Mijn cursusmand

Er zitten momenteel geen cursussen in je mandje.