terug
Inspiratie

Informatica

Alles en overal!

E-services, een veelomvattend woord dat we de dag van vandaag niet meer kunnen wegdenken. E-services zijn een onmisbaar onderdeel geworden van ons dagelijks leven en economie. Veel documenten worden nu digitaal ingevuld en opgevraagd op websites zoals eHealth, MyMinfin, Police-on-web ... bevatten veel informatie.

In de cursus E-services wordt niet alleen een overzicht van de verschillende informatiewebsites gegeven, maar staan we ook stil bij andere hot topics van de digitale snelweg, zoals online betalen en security. Daar komen onderwerpen als digitale betaling en nog vele andere aspecten van de digitale snelweg aan bod.

Ontdek onze opleiding E-services

3D-printen is hot

Er gaat geen week voorbij of het 3D-printen haalt de media met eindeloos veel toepassingen. Een 3D-printer maakt het mogelijk om objecten in kunststof, metaal, klei, suiker en andere materialen uit te printen. Zal 3D-printen een nieuwe industriële revolutie ontketenen en onze manier van werken en leven sterk beïnvloeden? Printen we binnenkort zelf speelgoed voor de kinderen, onze juwelen of het vervangstuk van een kapotte machine?

Als je geïnteresseerd bent in 3D-printen en de technieken en processen achter het 3D-printproces wilt leren, dan is deze cursus een geweldige manier om te starten.

Alle cursussen omtrent 3D-ontwerp en 3D-printen
3 D print zonnebloem
Windows
Photo by Windows
JAN5859 jandarthet
3D
I Movie

Informatica, een vlag die vele ladingen dekt

Mijn cursusmand

Er zitten momenteel geen cursussen in je mandje.