Personaliseer je outfit Fotokaart 1
Prijs vanaf
€ 1,00
Beschikbare cursussen

personaliseer je outfit!

Inhoud van personaliseer je outfit!

Personaliseer textiel zoals je hoodie, sweatshirt, t-shirt, topje, sokken, rompertjes, pyjama, trainingspakje, tas, schort, kussensloop, tafelloper, make-up tasje...

Het personaliseren kan met een naam, korte boodschap of figuur.

Ga naar huis met een gepersonaliseerde hoodie,... Of maak een leuk gepersonaliseerd textiel cadeau!

In de opleiding personaliseer je outfit! leer je

Wat wil je op je textiel persen?
In deze DOE-lessen ga je aan de slag met het gratis tekenprogramma Inkscape. Je mag je eigen idee uitwerken. Je gaat de tekst intypen, een gewenste afbeelding plaatsen en aanpassen naar jouw wensen. Nadat je alles hebt omgezet naar paden, kan je jouw ontwerp doorsturen naar de snijplotter. Na het pellen ga je alles bevestigen met een hittepers (Cricut EasyPress of de mini) op textiel.

Klinkt dit als Chinees in de oren? Geen probleem. Van zodra je kan werken met een computer en internet, ben je welkom in deze cursus. Geen enkele andere voorkennis is vereist. Je hebt geen toestel nodig om deze korte cursus te kunnen volgen. Maar heb je thuis een snijplotter (Cricut, Silhouette, Brother ScanNCut), dan is dit zeker iets voor jou! Haal meer uit je snijplotter door zelf te ontwerpen! Van plan om een snijplotter te kopen? Kom dan even proeven.

  • Je mag je eigen idee uitwerken.
  • Breng je eigen hoodie, sweatshirt, t-shirt, topje, sokken, rompertje, pyjama, training, tas,... mee.
  • De leerkracht begeleidt je stap voor stap.

Heb je de smaak te pakken, dan kun je terecht in het MaM te Brugge om zelf jouw ontwerpen te snijplotten en te bevestigen op je textiel. Heb je een eigen snijplotter, dan kun je uiteraard je eigen snijplotter gebruiken.

Instapvoorwaarden

  • moedertaalsprekers Nederlands: geen voorkennis vereist
  • vereiste taalkennis Nederlands voor niet-moedertaalsprekers Nederlands: geslaagd zijn voor de NT2-niveaus 3 en 4 (=richtgraad 2.1 en 2.2, is deel van ERK taalniveau B1)

Beschikbare cursussen

1 les
Za
00:30
27/04/24
De Triangel
€ 1,00 Niet beschikbaar
1
Zaterdag
00:30 - 01:00
27/04/2024
On demand

Mijn cursusmand

Er zitten momenteel geen cursussen in je mandje.