In de opleiding Koken à la carte leer je
- Gerechten bereiden uit zowel de traditionele als moderne mediterrane en wereldkeuken
- Kooktechnieken verfijnen en verder uitbouwen
- Evenwichtige, gezonde én smaakvolle maaltijden samenstellen
Til je kookkunsten naar een hoger niveau
Heb je de cursus Koken voor beginners al gevolgd of ben je gewoonweg een ervaren hobbykok? Dan is Koken à la carte precies wat je zoekt. In deze vervolgcursus verdiep je je verder in de wereld van smaak en techniek. Stap voor stap leer je hoe je met eenvoudige ingrediënten indrukwekkende, verfijnde gerechten op tafel zet.
We nemen je mee op culinaire reis door de Mediterrane keuken en laten je proeven van smaken uit de wereldkeuken. En we vergeten natuurlijk ook niet onze keuken. Af en toe dagen we je uit om buiten je comfortzone te koken en zo je vaardigheden verder te ontwikkelen.
Deze cursus is speciaal voor wie al een stevige basis heeft en zijn of haar kooktechnieken wil verfijnen.
Ben je fan van zonnige, smaakvolle gerechten? Wil je de geheimen van de mediterrane keuken ontrafelen? Schrijf je dan snel in en proef het zuiden!
Sedert 28 mei staan op onze website de juiste tarieven. Onze systemen worden weldra ook aangepast zodat iedereen die inschrijft (zowel online, telefonisch als via het secretariaat) het juiste tarief zal betalen. Cursisten die reeds ingeschreven zijn onder de oude voorwaarden, zullen vanaf eind augustus kans krijgen om kosteloos te annuleren, of het resterende bedrag bij te storten.
Vergeet niet een schort mee te brengen.
Messen, handdoeken of andere materialen zijn voorhanden in de kookklas.
Bekijk hier onze folder Koken en Bakken