In de opleiding Koken à la carte leer je
- Gerechten bereiden uit zowel de traditionele als moderne mediterrane en wereldkeuken
- Kooktechnieken verfijnen en verder uitbouwen
- Evenwichtige, gezonde én smaakvolle maaltijden samenstellen
Til je kookkunsten naar een hoger niveau
Heb je de cursus Koken voor beginners al gevolgd of ben je gewoonweg een ervaren hobbykok? Dan is Koken à la carte precies wat je zoekt. In deze vervolgcursus verdiep je je verder in de wereld van smaak en techniek. Stap voor stap leer je hoe je met eenvoudige ingrediënten indrukwekkende, verfijnde gerechten op tafel zet.
We nemen je mee op culinaire reis door de Mediterrane keuken en laten je proeven van smaken uit de wereldkeuken. En we vergeten natuurlijk ook niet onze keuken. Af en toe dagen we je uit om buiten je comfortzone te koken en zo je vaardigheden verder te ontwikkelen.
Deze cursus is speciaal voor wie al een stevige basis heeft en zijn of haar kooktechnieken wil verfijnen.
Ben je fan van zonnige, smaakvolle gerechten? Wil je de geheimen van de mediterrane keuken ontrafelen? Schrijf je dan snel in en proef het zuiden!
De prijzen voor de lessen Mode, Koken & Bakken, Fotografie en Andere Talen zijn de tarieven van toepassing op alle modules die nog dit schooljaar (2024-2025) starten. In de afdeling Andere Talen zijn de prijzen voor de modules die na 1 september starten wel de nieuwe tarieven.
De prijzen voor de lessen Nederlands voor Anderstaligen blijven ongewijzigd.
De prijzen voor de afdelingen Informatica en Vlaamse Gebaren zijn de nieuwe tarieven. Deze zijn van toepassing op modules waarvan de startdatum op of na 1 september ligt.
Vergeet niet een schort mee te brengen.
Messen, handdoeken of andere materialen zijn voorhanden in de kookklas.
Bekijk hier onze folder Koken en Bakken