OPLEIDING- & CURSUSNIEUWS

Start cursussen Koken en Fotografie vanaf 25/01

  • calendar22/01/2021

Nieuwe cursussen Koken en Fotografie beginnen maandag 25/01.

Beginner of gevorderd, maandag starten de nieuwe groepen Koken en Fotografie. Schrijf je online in!

Op reis geweest en naar de les?

  • calendar04/01/2021

Coronatest bij terugkomst in België en quarantaine; 2de test 7 dagen later

Op 30 december werden de coronamaatregelen i.v.m. reizigers die uit een rode zone teruggekomen zijn naar België als volgt gewijzigd en bepaald:

Reizigers die terugkeren uit een rode zone worden beschouwd als een hoogrisicocontact. Ze moeten zich onmiddellijk na hun terugkeer uit een rode zone laten testen op corona. 7 dagen na hun aankomst uit het buitenland moeten ze een tweede coronatest ondergaan. In afwachting van een negatief testresultaat van de tweede test gaan ze in quarantaine. Pas na een negatief resultaat van de tweede test stopt de quarantaine.

Cursisten/Reizegers die fysieke lessen in de klas hebben kunnen niet deelnemen aan de fysieke lessen - voor zover zij hiervoor in aanmerking komen - zolang zij in quarantaine zitten. Cursisten die in dergelijke verplichte quarantaine zitten of moeten, wordt door SNT de toegang tot de fysieke lessen geweigerd tot het negatieve testresultaat er is.

SNT rekent op eenieders spontane verantwoordelijkheid.

 

 

Code rood t.e.m 28 februari

  • calendar04/01/2021

Zo zien de veiligheidsmaatregelen en de lessen er uit onder code rood.

Beste cursist

SNT werkt tot en met zaterdag 27 februari 2021 in code rood conform de draaiboeken. Welke code SNT zal hanteren na 27 februari wordt bepaald door de beslissing van het Departement Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap. Onderstaande maatregelen zorgen ervoor dat wij toch nog aan 25% van de cursisten fysieke contactlessen in de klas kunnen geven. Omdat we kwetsbare doelgroepen voorrang geven kan niet iedereen 25% naar de les komen.

Een je ingeschreven bent, zal je leerkracht je informeren wanneer je ofwel een fysieke contactles op school in de klas hebt ofwel wanneer je een afstandsles hebt.

Lees hier welke veiligheidsmaatregelen we hanteren en hoe de lessen er uitzien.

Graag herinneren we hier ook aan de maatregel van 30 december 2020 die van toepassing is op cursisten reizigers die uit een rode zone terugkomen naar België en fysieke contactlessen op school willen volgen, in zoverre hun klasgroep in aanmerking komt voor fysieke contactlessen. Op reis geweest en naar een fysieke les?

SNT cursusaanbod januari 2021 online

  • calendar17/12/2020

Schrijf je online 24/7 in of telefonisch tijdens secretariaatsuren.

Op deze site vind je onder "cursusaanbod" het volledige SNT-aanbod voor januari 2021. Enkel voor de afdeling NT2 zijn - om verwarring met nog lopende cursussen te vermijden - niet alle cursussen voor januari 2021 gepubliceerd.

De inschrijvingen gingen van start op 07/12/2020 om 00.00 uur. 

Door de code rood waarin het volwassenenonderwijs zich thans bevindt moeten de inschrijvingen maximaal digitaal verlopen.

Concreet heb je volgende inschrijvingswijzes:

1) (de absolute voorkeur) online via deze website
2) telefonisch tijdens de secretariaatsuren (050 44 11 40)

Cursisten NT2 kunnen uitzonderingsgewijze op het secretariaat inschrijven op die dagen dat ze ook effectief les hebben in het centrum in de Arsenaalstraat 4.

SNT blijft in code rood tot 28 februari in afwachting van nieuwe beslissingen van het Departement Onderwijs. Zo zien onze lessen er onder code rood uit.

Stilleven in Brugge tijdens lockdown

  • calendar14/12/2020

Brugge in lockdown door de lens van SNT leerkracht J. Darthet

Onze SNT-leerkracht fotografie, Jan Darthet, fotografeerde tijdens de eerste lockdown het leven in Brugge of beter gezegd het stilleven. N.a.v.. zijn publicatie werd hij ontvangen door burgemeester De fauw en cultuurschepen Nico Blontrock.

Lees hier het artikel verschenen in TamTam van 16/12/2020.

Inschrijvingsgeld bij 4de inschrijving van dezelfde module

  • calendar03/12/2020

4x dezelfde module = verhoging inschrijvingsgeld

Decretale verhoging inschrijvingsgeld bij 4de inschrijving van dezelfde module

Als je binnen een periode van 6 schooljaren – startend vanaf 1 september 2019 – dezelfde module al 3 keer volgde, betaal je vanaf de 4e inschrijving meer inschrijvingsgeld:

• Voor volledig betalende cursisten en gedeeltelijk vrijgestelde cursisten (die ofwel € 0,60 of € 0,30 betaalden) bedraagt het verhoogde inschrijvingsgeld € 3,00 per lestijd.
• Voor volledig vrijgestelde cursisten bedraagt het verhoogde inschrijvingsgeld € 1,50 per lestijd.

Opgelet: dit geldt voor al je inschrijvingen voor die module vanaf 1/09/2019, ongeacht het CVO waar je die module volgde.

Parking Katelijne: 40 cent/uur met PCard+

  • calendar26/06/2020

Parkeren op 200m van SNT tegen 40 cent per uur. Vraag nu online je PCard+ aan. Extra voordelen aan de PCard+.

Wens je gebruik te maken van het goedkoop cursistentarief van 40 cent per uur in de parking Katelijne (op 200m wandelafstand van SNT Arsenaalstraat) vraag dan zo snel mogelijk je Pcard+ aan. Lees er verder alles over via deze link Parkeren lesplaats Arsenaalstraat en de Tol

Bekijk hier het filmpje: Hoe je Pcard aanvragen

Problemen met de Pcard+? Heb je problemen om de parking in- of uit te rijden met je PCard+? Klik dan op de INFO-knop in de parking. Zo kan het probleem onmiddellijk worden opgelost. Heb je andere vragen/problemen, dan kan je altijd terecht bij de Klantendienst 050 33 90 30.

Meer voordelen van de PCard+:

  • Met de Pcard+ Brugge krijgen bezoekers 20% korting in de centrumparkings Station, Zand, Pandreitje, Katelijne en Zilverpand
  • Gratis ‘shop & go’-uur in centrumparking Zand: Vanaf 1 januari 2020 kan je het eerste uur gratis parkeren volgens het ‘shop & go’ principe. Wie minder dan 1 uur parkeert in de centrumparking Zand betaalt niets. Op die manier kan men snel een boodschap doen in de binnenstad aan een voordelig tarief. Voor Pcard-houders die langer dan 1 uur parkeren vervalt de kost van het eerste uur altijd.
  • Meer info via https://brugge.pcard.be/nl

Wil je bovengronds parkeren, dan kan je na registratie in de Parkeerwinkel (in het Huis van de Bruggeling) gebruik maken van het crusistentarief aan de parkeerautomaat.  Dan betaal je 5 euro om de volledige lesdag te parkeren in de binnenstad.  Meer info op www.brugge.be/cursistentarief.

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies