OPLEIDING- & CURSUSNIEUWS

Inschrijven online tot 18 augustus

  • calendar02/07/2020

Secretariaat gesloten; online inschrijven 24/24 7/7

Het SNT-secretariaat is gesloten tot en met 18 augustus.

Wil je inschrijven, dan kan dit online voor alle afdelingen behalve Nederlands voor anderstaligen.

Bij ongewijzigde toestand i.v.m. de coronamaatregelen zal het secretariaat terug open zijn vanaf 19 augustus, van 09.00 tot 19.00, van maandag t.e.m. vrijdag.

We hopen vanaf dan opnieuw inschrijvingen aan de SNT-balie in de Arsenaalstraat 4 te kunnen doen. We houden je via deze website op de hoogte.

 

 

Info i.v.m. heropstart september

  • calendar02/07/2020

Heropstart onder code geel

Iedereen wil graag duidelijkheid over het heropstarten van de lessen in september. Voor zover ons op 2 juli bekend weten wij enkel dat dit bij ongewijzigde toestand onder 'code geel' zal zijn. Dit zou betekenen dat alle cursisten naar het centrum mogen komen maar dat er op campusniveau maar 80% zouden aanwezig mogen zijn. De draaiboeken hiervoor hoe dit concreet in zijn werk moet gaan zijn helaas nog niet door het Departement Onderwijs gepubliceerd.

We houden jullie via deze website vanaf 15 augustus verder op de hoogte. Cursisten die in het schooljaar 19/20 waren ingeschreven ontvangen eind augustus ook een nieuwsbrief met meer duiding.

Hierbij de laatste SNT-nieuwsbrief met info omtrent inschrijvingen, opendeur, enz.

 

Parking Katelijne: 40 cent/uur met PCard+

  • calendar26/06/2020

Parkeren op 200m van SNT tegen 40 cent per uur. Vraag nu online je PCard+ aan. Extra voordelen aan de PCard+.

Wens je gebruik te maken van het goedkoop cursistentarief van 40 cent per uur in de parking Katelijne (op 200m wandelafstand van SNT Arsenaalstraat) vraag dan zo snel mogelijk je Pcard+ aan. Lees er verder alles over via deze link Parkeren lesplaats Arsenaalstraat en de Tol

Bekijk hier het filmpje: Hoe je Pcard aanvragen

Problemen met de Pcard+? Heb je problemen om de parking in- of uit te rijden met je PCard+? Klik dan op de INFO-knop in de parking. Zo kan het probleem onmiddellijk worden opgelost. Heb je andere vragen/problemen, dan kan je altijd terecht bij de Klantendienst 050 33 90 30.

Meer voordelen van de PCard+:

  • Met de Pcard+ Brugge krijgen bezoekers 20% korting in de centrumparkings Station, Zand, Pandreitje, Katelijne en Zilverpand
  • Gratis ‘shop & go’-uur in centrumparking Zand: Vanaf 1 januari 2020 kan je het eerste uur gratis parkeren volgens het ‘shop & go’ principe. Wie minder dan 1 uur parkeert in de centrumparking Zand betaalt niets. Op die manier kan men snel een boodschap doen in de binnenstad aan een voordelig tarief. Voor Pcard-houders die langer dan 1 uur parkeren vervalt de kost van het eerste uur altijd.
  • Meer info via https://brugge.pcard.be/nl

Wil je bovengronds parkeren, dan kan je na registratie in de Parkeerwinkel (in het Huis van de Bruggeling) gebruik maken van het crusistentarief aan de parkeerautomaat.  Dan betaal je 5 euro om de volledige lesdag te parkeren in de binnenstad.  Meer info op www.brugge.be/cursistentarief.

Test zelf je voorkennis

  • calendar26/06/2020

Test je voorkennis talen via de website van SNT

Wil je een cursus talen volgen maar je weet niet in welk niveau je kan instappen? Test dan zelf je voorkennis via onze website.

Wil je weten hoe? Klik dan hier.

SNT INFO cursusaanbod september 2020

  • calendar26/06/2020

Bekijk de SNT INFO met het volledige cursusaanbod voor september 2020 online!

De SNT INFO met het volledige cursusaanbod voor september 2020 staat online met informatie over de nieuwe vakken en het lesrooster met vermelding van de leerkrachten.

Je vindt de SNT INFO via deze link.

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies