Brugge - Arsenaalstraat

Arsenaalstraat 4
8000 Brugge
tel 050 44 11 40

info@snt.be

secretariaat open elke schooldag doorlopend van 8.15 tot 21.30 uur, op vrijdag tot 20.30 uur. Op zaterdagen (behalve in schoolvakanties) zijn we geopend van 8.15 tot 12.00 uur.

 

Bereikbaarheid

  • Te voet.
  • Met de fiets: mede door het unieke lussenplan van de stad Brugge - het tweerichtingsverkeer voor fietsers in éénrichtingsstraten - kunnen zowel de cursisten van binnen de ring als die van buiten de ring en van de omringende deelgemeenten zeer vlot de school in de Arsenaalstraat bereiken.
  • Openbaar vervoer: het station van Brugge, op een boogscheut van SNT (7 min. te voet), vervult een spilfunctie voor het openbaar vervoer met de bus en de trein.
  • Met de auto: ideale rechtstreekse verbindingswegen met de A17, E40 en A10. Goedkoopst parkeren: in de betaalparking Katelijne (250 plaatsen) aan Ibis/Novotel in de Katelijnestraat op 200 m van SNT tegen SNT-cursistentarief van € 0,40/uur. Cursisten die denken ooit gebruik te maken van de parking Katelijne tegen cursistentarief kunnen best zo snel mogelijk hun Pcard+ aanvragen. Ze moeten dit doen via registratie op de website: www.pcard.be  Op 7 min. wandelafstand is er de parking aan het station (1500 auto's) tegen € 3,50 per dag.

Ligging Volwassenenonderwijs Brugge Arsenaalstraat SNT

Volwassenenonderwijs Brugge Arsenaalstraat SNT_streetview_1_vanaf begijnhof

Volwassenenonderwijs Brugge Arsenaalstraat SNT_streetview_2_ vanaf Katelijnestraat

inschrijvingen

 

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies