Italiaans snelcursus

Langerei do 18:00 - 21:20 14/01 - 24/06 € 183,00 Schrijf in

do 14/01 tem 24/06

Langerei

18:00 - 21:20

€ 183,00

Algemene info

Snelcursus Italiaans beginners | Italiaans leren

Klassikaal Italiaans leren in het volwassenenonderwijs - avondschool - doe je aan SNT met een cursus Italiaans die doorgaat 1x per week, als dagcursus en/of als avondcursus. Je kan met Italiaans leren starten in september en januari. Deze korte cursus Italiaans beginners start enkel in januari. In 20 lesweken wordt het volledige niveau 1 afgewerkt. De snelcursus Italiaans bestaat uit 80 lestijden contactonderwijs en 40 lestijden afstandsonderwijs. In het volwassenenonderwijs Italiaans leren met een cursus Italiaans of een snelcursus Italiaans van SNT is geschikt voor jong en oud, van 16 tot 90 jaar.

Waarom Italiaans leren met een snelcursus Italiaans beginners van SNT?

Rondreizen in Italië zonder dat je enige noties van de taal hebt, is niet zonder risico. Je mist een deel van de lokale cultuur en kleine probleempjes kunnen door de taalbarrière tot onaangename problemen uitgroeien. Je wil in Sicilië met het hele  gezin een fiets huren, maar de man van de fietsenwinkel begrijpt maar niet dat je een fiets wil huren en niet kopen. Maakte je het ook al mee of wil je het niet meer meemaken? Na een snelcursus Italiaans beginners geeft dit een wereld van verschil!
Onze korte cursus Italiaans beginners geeft je een basiskennis Italiaans, die meer is dan enkele standaardzinnetjes. In geen tijd kan je over jezelf en je familie praten, leer je de weg vragen, een kamer reserveren of eten bestellen, ja, zelfs kletsen over het weer. En natuurlijk, hoe je uit de slag te trekken in noodgevallen. In deze cursus komt de grammatica minimaal aan bod. De nadruk ligt op het spreken in alledaagse situaties. Italiaans leren doe je omdat het Italiaans door niet minder dan 65 miljoen moedertaalsprekers wordt gebruikt. Met je snelcursus Italiaans kan je nadien terecht in Italië, Zwitserland, San Marino, Slovenië, Kroatië en Vaticaanstad. Deze  snelcursus Italiaans beginners van 20 weken staat open voor alle  geïnteresseerden.

Officiële naam snelcursus Italiaans beginners

Italiaans Breakthrough A & B, richtgraad 1.1, ERK taalniveau A1
(meer info>klik hier)

Inhoud

Italiaans leren | Snelcursus Italiaans beginners

Hier enkele items uit de snelcursus Italiaans beginners.

  • Woordenschat/thema’s
    • Boodschappen doen
    • De weg vragen
    • Telefoneren
  • Grammatica
  • De tegenwoordige tijd
  • De voltooid tegenwoordige tijd

Vereiste voorkennis

Geen voorkennis vereist

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies