Naaien - lingerie - kies een niveau

Brugge di 13:30 - 16:50 07/09 - 10/05 € 183,00 Schrijf in

di 07/09 tem 10/05

Brugge

13:30 - 16:50

€ 183,00

Algemene info

Cursus Lingerie maken

In de cursus Lingerie maken van SNT Brugge zal je in een korte tijd de nodige kennis aanleren om je eigen lingerie te maken. Kan je al overweg met een naaimachine en ken je de belangrijkste steken, dan leren wij je hier je persoonlijke lingerie maken met de juiste pasvorm, technische werkomschrijving en een professionele look.

Hoofddoel van deze cursus Lingerie maken is je te leren hoe je verschillende slips en bh’s moet stikken.

In de cursus Lingerie maken leer je ook zelf een patroon tekenen voor verschillende slipjes en het grondpatroon van een beha in je eigen maat en volgens je eigen model. Ook andere werkstukken komen aan bod.

In de cursus Lingerie maken van SNT Brugge wordt gewerkt met verschillende soorten garen, naalden, grondstoffen, rekbare en niet rekbare stoffen. Je krijgt uiteraard een grondige uitleg over het matensysteem en de lingeriepatronen. Naaimachines en toebehoren staan gratis ter beschikking in de klas. Lerares Tessa verklapt je ook de adressen waar je je kwalitatieve lingeriestoffen en accessoires voordelig kan kopen.

Inhoud

Inhoud cursus Lingerie maken

  • slipjes: tailleslip, string, heupslip, slip met kant ...
  • gedeeltelijke band bh
  • volledige band bh
  • body
  • porte-jarretelle

Vereiste voorkennis

Geslaagd zijn voor de basiscursus Kleding 1 en 2 jaar gevorderden of slagen voor een toelatingsproef.

Vereiste taalkennis Nederlands voor niet-moedertaalsprekers Nederlands: geslaagd zijn voor de NT2-niveaus 3 en 4 (= richtgraad 2.1 en 2.2, is deel van ERK taalniveau B1).

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies