Kleur- en stijladvies - kies een niveau

Deze cursus is nu niet beschikbaar. Hij wordt eventueel opgenomen in een volgende planning.

Deze cursus is nu niet beschikbaar. Hij wordt eventueel opgenomen in een volgende planning.

Algemene info

Je make-up,juwelen,accessoires, kledij met de juiste kleur en stijl kiezen. Verhoog je uitstraling met onze cursus Kleur en Stijladvies. 1x/week Brugge

Inhoud

Kleur en stijladvies 1

Je make-up,juwelen,accessoires, kledij met best-passende kleur en stijl kiezen.
Verhoog je persoonlijke uitstraling en maak een zelfzekere indruk. Dat is de hoofddoelstelling van deze cursus Kleur en Stijladvies.

Kledij, juwelen, make up, accessoires bepalen mee hoe we ons voelen. Je goed voelen zorgt voor een gelukkig zelfbeeld en zelfvertrouwen. En dit straal je uit naar andere mensen. In onze huidige samenleving is een eerste indruk zeer snel gemaakt. Kleur en stijl spelen daarin een grote rol. Wil je weten hoe je de juiste toon zet, maar nog steeds jezelf blijft? Zou je graag ook andere mensen daarbij een handje helpen? Dan is deze cursus Kleur- en stijladvies iets voor jou!

De cursus Kleur- en stijladvies bestaat uit 2 modules. In het eerste deel van Kleur en Stijladvies focussen hoofdzakelijk op kleur. Kleur bepaalt voor een deel hoe we ons voelen, het heeft invloed op ons humeur en op onze uitstraling. Via een kleuranalyse door middel van vele kleurendoeken en andere hulpmiddelen leer je welke kleuren best bij jouw natuurlijke en persoonlijke kenmerken passen. We bepalen je topkleuren en maken zo je kleurenpaspoort. We geven je kleuradvies voor bv. haarkleur, kledij, make-up ...  En uiteraard kan je nadien dan ook advies geven voor kledij, haar, juwelen, make-up, accessoires, enz. aan je vrienden en vriendinnen!

 

Meebrengen eerste les cursus Kleur en Stijladvies 1

Schrijfmateriaal en je beste outfit!

Vereiste voorkennis

Geen voorkennis vereist. Iedereen met interesse is welkom.

Vereiste taalkennis Nederlands voor niet-moedertaalsprekers Nederlands: geslaagd zijn voor de NT2-niveaus 3 en 4 (= richtgraad 2.1 en 2.2, is deel van ERK taalniveau B1).

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies