Koken specialisatie - wereldkeuken

Blankenberge wo 18:00 - 21:45 22/01 - 10/06 € 188,00 Schrijf in

wo 22/01 tem 10/06

Blankenberge

18:00 - 21:45

€ 188,00

Algemene info

Een reis rond de wereld in 18 lessen! Van mediterraans tot Oost-Europees, van Aziatisch tot  Amerikaans en Afrikaans …  Elke les proef je een stukje van de wereld en ga je zelf aan de slag om enkele typische gerechten te maken. Wat dacht je van Spaanse albondigas, Japanse misosoep, een Zuid-Afrikaanse bobotie of een baba ganoush uit het Midden-Oosten?

Verras jezelf culinair in deze nieuwe cursus!

Inhoud

  • Mediterrane keuken
    • Spanje: albondigas
    • Portugal: kip piripiri
    • Grieks: moussaka
    • Italiaans: pasta met pesto, ossobucco
  • Oost-Europese keuken
    • Borsjtsj, goulash, hartige pannenkoekje
  • Aziatisch
    • Midden-Oosten: baba ganoush, falafel
    • India: kip tandoori en naan
    • Japan: sushi, sashimi, misosoep
    • Vietnam: vis en kurkuma, kokosrijst en mango
    • China: babi pangang met paksoi en kerrie
  • Amerikaans
    • Mexico: chili con carne, guacamole en tortillachips
    • USA : hamburger, brownie
    • Argentinië : empanadas, rund met chimichurri
  • Afrikaans
    • Marokko : tajine, couscous
    • Zuid-Afrika : bobotie, chakalaka
  • ...

Vereiste voorkennis

De vaardigheden van de cursus Koken beginners beheersen.  Algemene inschrijvingsvoorwaarden van toepassing.

Vereiste taalkennis Nederlands voor niet-moedertaalsprekers Nederlands: geslaagd zijn voor de NT2-niveaus 3 en 4 (= richtgraad 2.1 en 2.2, is deel van ERK taalniveau B1).

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies