Koken gevorderden - bistro

Brugge ma 08:30 - 12:20 02/09 - 13/01 € 188,00 Schrijf in
Brugge di 18:00 - 21:50 03/09 - 14/01 € 188,00 Schrijf in
Blankenberge wo 18:00 - 21:50 04/09 - 15/01 € 188,00 Schrijf in
Brugge do 13:30 - 17:20 05/09 - 16/01 € 188,00 Schrijf in
Brugge do 18:00 - 21:50 05/09 - 16/01 € 188,00 Schrijf in
Brugge vr 08:30 - 12:20 06/09 - 17/01 € 188,00 Schrijf in
Brugge vr 13:30 - 17:20 06/09 - 17/01 € 188,00 Schrijf in

ma 02/09 tem 13/01

Brugge

08:30 - 12:20

€ 188,00

di 03/09 tem 14/01

Brugge

18:00 - 21:50

€ 188,00

wo 04/09 tem 15/01

Blankenberge

18:00 - 21:50

€ 188,00

do 05/09 tem 16/01

Brugge

13:30 - 17:20

€ 188,00

do 05/09 tem 16/01

Brugge

18:00 - 21:50

€ 188,00

vr 06/09 tem 17/01

Brugge

08:30 - 12:20

€ 188,00

vr 06/09 tem 17/01

Brugge

13:30 - 17:20

€ 188,00

Algemene info

Cursus Koken voor gevorderden bistro | Kookcursus bistro gevorderd

De SNT-cursus koken gevorderd bistro, onder het motto 'dat smaakt naar meer', krijg je tips om een stapje verder te gaan in je culinaire wensen: je maakt kennis met seizoensgebonden ingrediënten, je leert op eenvoudige wijze Italiaanse, Oosterse of andere invloeden in je dagelijkse keuken verwerken. Je ontdekt nieuwe smaken en leert openstaan voor nieuwe combinaties, nieuwe ingrediënten. We besteden extra aandacht aan aangepaste snijtechnieken. Elke les bereid je onder het alziend oog van een ervaren kooklerares 5 gerechten om van te watertanden.

We doen je zin krijgen om vrienden en familieleden te ontvangen op een gemoedelijke, doch verfijnde en georganiseerde manier die je aangeleerde kooktechnieken en kookinspiratie glans zullen geven.

Je kan instappen in de SNT-kookcursus koken voor gevorderden - bistro zowel te Brugge als te Blankenberge in september of januari. De inschrijvingen voor deze cursus koken voor gevorderden starten in mei en in december. SNT hanteert uiterst democratische en lage prijzen voor alle kookcursussen. Voor ongeveer 11 euro all-in per kookles van 4 uur, inschrijvingsgeld en ingrediënten inbegrepen, krijg je een hoogkwalitatieve kookcursus met op het eind een lekker 5-gangen menu.

Voor de kookcursus aan SNT heb je geen medisch attest nodig.

Je hoeft ook geen handdoeken of ander kookgerief mee te brengen noch aan te kopen. Een kookschort strekt tot aanbeveling en kan desgewenst vrijblijvend aangekocht.

Ben je eenmaal ingeschreven in een SNT kookcursus, krijg je toegang tot het elektronisch leerplatform waarop je extra informatie en foto’s vindt uit de kooklessen.

De SNT-leskeuken beschikt over traditionele én moderne keukentoestellen zoals de thermomix, stoomoven, tepan yaki, inductie keukenrobot, inductiefornuis, koken en bewaren met vacuüm sous-vide …

Inhoud

De cursus koken voor gevorderden bistro herhaalt enkele basisbeginselen van het koken voor beginners - bistro (bv. groenten klaarmaken, witte saus bereiden), hoe je eenvoudige dagmenu's kan klaarmaken, maar bovenal variëren we met gerechten volgens de nieuwe trendy keuken. Deze cursus is de ideale opstap naar de cursus koken - culinair en trendy. Je zal dit merken aan de aandacht voor eenvoudige feestmenu’s bv. kerstmenu, paasmenu… Elke les bestaat uit een 5-gangen menu.

Vereiste voorkennis

De vaardigheden van de cursus Koken beginners beheersen.  Algemene inschrijvingsvoorwaarden van toepassing.

Vereiste taalkennis Nederlands voor niet-moedertaalsprekers Nederlands: geslaagd zijn voor de NT2-niveaus 3 en 4 (= richtgraad 2.1 en 2.2, is deel van ERK taalniveau B1).

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies