Basisgebruik computer PC en windows met Windows 11

Brugge ma 08:30 - 11:50 16/01 - 15/05 € 103,00 Schrijf in
Brugge vr 13:30 - 16:50 20/01 - 19/05 € 103,00 Schrijf in

ma 16/01 tem 15/05

Brugge

08:30 - 11:50

€ 103,00

vr 20/01 tem 19/05

Brugge

13:30 - 16:50

€ 103,00

Algemene info

Binnenkort vind je in de winkel bijna nog alleen nieuwe pc’s met Windows 11. En koop je toch nog een nieuwe pc met Windows 10, dan raadt het toestel je zelf aan om op Windows 11 over te schakelen.

Heb je al een pc en is het een recent model? Dan zal die ook op Windows 11 willen overschakelen.

Heb je nog nooit of bijna nooit met een computer gewerkt, dan is “Basisgebruik computer PC en Windows met Windows 11 ” de ideale begincursus. Stapsgewijs leer je de basisvaardigheden om in de Windows-omgeving te kunnen werken.

Wel al met de computer gewerkt, maar voel je dat je computerkennis vol gaten zit? Is je computerkennis gebaseerd op los zand? Heb je nooit een beginnerscursus gevolgd? Of ben je in de loop der jaren zo veel vergeten? Ook dan is de cursus Basisgebruik computer PC en Windows met Windows 11 de ideale cursus om echt goed met de pc te leren werken. Zonder al die problemen en onduidelijkheden. Deze cursus bouwt alles van het begin op, zodat je het goed zal begrijpen.

Ook overstappers van oudere Windows versies kunnen veel voordeel halen uit deze cursus. Je gebruikte jouw oude trouwe Windows vooral voor kleine taakjes zoals het tikken van een tekstje of het werken met foto’s? Maar in die nieuwe Windows ziet alles er toch zo anders uit! De cursus Basisgebruik computer PC en Windows toont je stap voor stap hoe alles nu werkt in Windows 11. Na het volgen van deze cursus zal je goed kunnen werken met je nieuwe Windows toestel.

Toestellen gratis ter beschikking tijdens de lesuren. Geïnteresseerde cursisten kunnen daarnaast gratis komen oefenen in ons openleercentrum (meer info hierover op het secretariaat of bij de leerkracht).

Inhoud

In de cursus Basisgebruik computer PC en Windows met Windows 11 leer je o.a.

  • De Windows-omgeving.
  • Gebruik van de muis en het toetsenbord van je computer
  • Maken en ordelijk bewaren van een tekstje, een tekening, een berekening in Windows
  • Werken met een USB-stick
  • Het ordenen van foto's, films, teksten ... op de computer (Windows Verkenner). Hieraan wordt ruime aandacht besteed.

Na de cursus Basisgebruik computer PC en Windows met Windows 11 heb je de basiskennis om elke Windows computer te gebruiken. Je bent klaar om elke andere computercursus aan SNT te volgen.

Vereiste voorkennis

Geen voorkennis vereist.

Vereiste taalkennis Nederlands voor niet-moedertaalsprekers Nederlands: geslaagd zijn voor de NT2-niveaus 3 en 4 (= richtgraad 2.1 en 2.2, is deel van ERK taalniveau B1).

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies