Basisgebruik computer Pc en Windows

Brugge di 08:30 - 11:50 07/09 - 21/12 € 98,00 Schrijf in
Brugge wo 13:30 - 16:50 08/09 - 22/12 € 98,00 Schrijf in

di 07/09 tem 21/12

Brugge

08:30 - 11:50

€ 98,00

wo 08/09 tem 22/12

Brugge

13:30 - 16:50

€ 98,00

Algemene info

Heb je nog nooit of bijna nooit met een computer gewerkt, dan is “Basisgebruik computer PC en Windows” de ideale begincursus. Stapsgewijs leer je de basisvaardigheden om in de Windows-omgeving te kunnen werken.

Wel al met de computer gewerkt, maar voel je dat je computerkennis vol gaten zit? Is je computerkennis gebaseerd op los zand? Heb je nooit een beginnerscursus gevolgd? Of ben je in de loop der jaren zo veel vergeten? Ook dan is de cursus Basisgebruik computer PC en Windows de ideale cursus om echt goed met de pc te leren werken. Zonder al die problemen en onduidelijkheden. Deze cursus Basisgebruik computer PC en Windows bouwt alles van het begin op, zodat je het goed zal begrijpen.

Ook overstappers van oudere Windows versies kunnen veel voordeel halen uit de cursus Basisgebruik computer PC en Windows. Je gebruikte jouw oude trouwe Windows vooral voor het opzoeken van informatie op internet, het sturen van een mailtje, het tikken van een tekstje of het werken met foto’s? Maar in die nieuwe Windows ziet alles er toch zo anders uit! De cursus Basisgebruik computer PC en Windows toont je stap voor stap hoe alles nu werkt in Windows 10. Na het volgen van deze cursus zal je goed kunnen werken met je nieuwe Windows toestel.

Toestellen gratis ter beschikking tijdens de lesuren.

Inhoud

In de cursus Basisgebruik computer PC en Windows leer je o.a.

  • De Windows-omgeving.
  • Gebruik van de muis en het toetsenbord van je computer
  • Maken en ordelijk bewaren van een tekstje, een tekening, een berekening in Windows
  • Werken met een USB-stick
  • Het ordenen van foto's, films, teksten ... op de computer (Windows Verkenner). Hieraan wordt ruime aandacht besteed.

Na de cursus Basisgebruik computer PC en Windows heb je de basiskennis om elke Windows computer te gebruiken. Je bent klaar om elke andere computercursus aan SNT te volgen.

Vereiste voorkennis

Geen voorkennis vereist.

Vereiste taalkennis Nederlands voor niet-moedertaalsprekers Nederlands: geslaagd zijn voor de NT2-niveaus 3 en 4 (= richtgraad 2.1 en 2.2, is deel van ERK taalniveau B1).

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies