Video bewerken - kies een niveau

Brugge ma 13:30 - 17:00 07/09 - 14/12 € 98,00 Schrijf in

ma 07/09 tem 14/12

Brugge

13:30 - 17:00

€ 98,00

Algemene info

In de cursus Video Bewerken 1 leer je werken met een montageprogramma naar keuze (Pinnacle of Premiere elements) en bewerk je de opnames. Na het maken van de beelden leer je deze films binnenhalen in het videobewerkingsprogramma Pinnacle of Premiere Elements om die vervolgens te bewerken en er een mooie film van te maken. In Video bewerken 1 maak je vooral kennis met de basisbegrippen en de basishandelingen van het monteren. We leren hoe je de film van tekst kan voorzien, hoe je overgangen kan plaatsen en muziek toevoegen.

In de cursus Video bewerken 1 wordt ook aandacht besteed aan het exporteren van het gemaakte project zodat je het kan bekijken op je TV of doormailen of op het internet kan zetten zonder veel kwaliteitsverlies. Je leert er de verschillende videoformaten en codecs kennen en de reden waarom je bepaalde formaten moeten kiezen.

Inhoud

In de cursus Video Bewerken 1 leer je o.a.:

  • Videobegrippen, codecs en videoformaten
  • Overbrengen van video vanaf je camera, videorecorder
  • Monteren van videofilms en/of foto's
  • Werken met meerdere sporen
  • Het gebruik van titels, overgangen, geluiden en muziek
  • Videofragment klaarmaken om te mailen of op het internet te zetten
  • Videofragment klaarmaken om te bekijken op je TV

Vereiste voorkennis

De vaardigheden van de cursussen Basisgebruik computer PC en Windows of Basisgebruik computer Mac en MacOS en Basisgebruik Internet beheersen.

Vereiste taalkennis Nederlands voor niet-moedertaalsprekers Nederlands: geslaagd zijn voor de NT2-niveaus 3 en 4 (= richtgraad 2.1 en 2.2, is deel van ERK taalniveau B1).

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies