Cursus Google SketchUp

Cursus Google SketchUp: 3D-tekenen voor iedereen

Zin in een nieuwe keuken? Een nieuwe inrichting van je interieur of je tuin? Bouw- of verbouwplannen? Of ben je een Handige Harry en wil je een nieuw meubel maken? Dan is het gratis 3D programma Google SketchUp zeker iets voor jou!

Google SketchUp is een computerprogramma (zowel op PC als MAC) waarmee je in 3D kan tekenen. Het is ontworpen om op een eenvoudige manier in 3D te tekenen, zodat je met de ontwerpen echt kan "spelen".  Google wil graag zoveel mogelijk mensen in 3D leren tekenen, om zo hun programma ‘Google Earth’ uit te breiden.

Het programma is gratis en het werkt erg gevoelsmatig. Maar, het vergt toch wat oefening om er goed mee overweg te kunnen. Tijdens de lessenreeks krijg je bovendien heel wat tips & tricks aangeleerd. Zo kan je in de toekomst, dankzij een 3D-schets, heel wat ontgoochelingen vermijden. Want, voorwerpen en ontwerpen komen echt tot leven in 3D.

'Google SketchUp: 3D voor iedereen' kan je gewoon downloaden. Dankzij de bibliotheken op internet importeer je objecten zoals meubels (van échte fabrikanten), auto’s, bomen, en feitelijk alle voorwerpen die je kan bedenken.

Meer info cursus: klik hier

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies